CallCenter

CALLCENTER

erhvervstelefoni Callcenter

erhvervstelefoni Callcenter

En telefonløsning er livsnerven for mange virksomheder og kvaliteten af et callcenter og det tilhørende system, kan være afgørende for kundens oplevelse af virksomheden.

Derfor vil vi i COMTALK hellere end gerne hjælpe dig og din virksomhed med at sætte callcenteret optimalt op for jer.

Lad os hjælpe jer med det tekniske callcenter setup, så I kan bruge energien i jeres kerne forretning.

Vi har stor ekspertise inden for både inbound og outbound callcenter trafik

Vi har også mulighed for at levere alt fra trafik til det nødvendige hardware, software, trafikadgang og servicen heraf.

KAN VI FRISTE MED EN SAMTALE?

Hos COMTALK leverer vi callcenter setups til kunder, der modtager alt fra 1.000 kald om dagen og helt op til 3,5 millioner kald om dagen.

Vi leverer løsninger til kunder over hele kloden, hvilket har givet os en uvurderlig erfaring med masser af forskellige kundetyper og tilhørende forskellige behov.

Jeres behov

Vil vi meget gerne indgå i en dialog med din virksomhed om jeres behov og jeres callcenter.

Vi sammensætter en optimal løsning til jer, der resulterer i bedre kundeoplevelser og potentielt grønnere tal på bundlinjen.

Såfremt I måtte være interesseret i at høre mere om vores callcenter løsning, og hvordan vi kan hjælpe jer, er du/I mere end velkommen til at kontakte vores konsulent, Mads Mortensen, på tlf. 69 906 902.

FLEKSIBLE LØSNINGER TIL ALLE BEHOV

callcenter erhvervstelefoni

callcenter erhvervstelefoni

Vi har mulighed for at opsætte forskellige callcenter dialersystemer afhængigt af jeres behov.

Vi kan eksempelvis levere standardløsninger med tilhørende CTI, hvor I nemt kan håndtere indgående og udgående kald via en computers skrivebord.

Ligeledes har vi også mere avancerede dialersystemer, som autodialer og predictive dialer, der anvender avancerede algoritmer til at optimere jeres agenters tid på telefonen, således at spildetiden reduceres til fordel på reel samtale med kunderne.

Kontakt os til en uforpligtende snak, eller læs mere om vores øvrige PBX produkter, som måske også kunne være en mulighed for dig?