Hosted Exchange

Professionelle kommunikationsløsninger til en sammenhængende virksomhed

hosted exchange


Microsoft Exchange er en populær e-mail- og groupwareserverløsning, der bruges af virksomheder i alle størrelser over hele verden. Softwaren indeholder kraftfulde samarbejdsfunktioner, der hjælper organisationer med at optimere både interne og eksterne samarbejds- og kommunikationsprocessor.

Microsoft Outlook er også tilgængelig som software på klientsiden, hvilket betyder, at medarbejdere altid har fuld kontrol over e-mails, aftaler og kontakter på farten. Med Exchange-baseret Outlook kan kolleger let se, om du er på et møde eller på ferie, hvilket gør det let at arbejde med fælles planlægning og projektarbejde.

Tidligere blev e-mail-løsninger ofte konfigueret og administreret internt i virksomheden, men på bekostning af tid, penge og personale, er der flere virksomheder, der har skiftet til eksterne tjenester såsom Hosted Exchange. Der er mange grunde til at outsource, herunder:

  • Du forbliver fleksibel ved at skalere dine Exchange-ressourcer, når det er nødvendigt.
  • Du sparer tid og penge på den dyre vedligeholdelse af en intern e-mail-server.
  • Din IT-afdeling har mere tid til at koncentrere sig om projekter af større betydning.
  • Du sparer omkostningerne ved licenser.
  • Du modtager både serverinfrastrukturen og takket være Microsoft Outlook softwareløsningen til fjernbetjening.

Med en Hosted Exchange løsning er dine e-mails altid tilgængelige online og sikkert lagret i skyen.

cloud hosting

Det er med til at gøre det let og tilgængeligt, at have adgang til dine mails, kalender, kontakter og noter, der ligger gemt i en sikker og krypteret sky.

Du kan tilgå din e-mail via din computer, smartphone, tablet eller en webbrowser.

Med en Hosted Exchange løsning får du den fulde mailløsning fra Microsoft. Du får adgang til blandt andet Exchange ActiveSync, der sikrer at dine e-mails, kontakter, kalender og notater er synkroniseret på tværs af dine enheder.

Når du bestiller en Hosted Exchange løsning fra COMTALK er du hurtigt og nemt i gang. Vi har nemme og forståelige vejledninger klar til jer, så I nemt kan opsætte jeres e-mail i Outlook samt på mobile enheder. Har du behov for yderligere hjælp, er vores supportafdeling til rådighed.


Vil du høre mere om en moderne mailløsning?
Vi sidder klar til at guide dig igennem mulighederne.

oppetid

Fremragende oppetid

Jeres Hosted Exchange løsning kører direkte i COMTALK´s kraftfulde datacentre, som er overvåget døgnet rundt med generatorer og stærke internetforbindelser.

sikkerhed

Høj sikkerhed

Jeres Exchange-server har beliggenhed i et kraftigt og sikkert datacenter, der er beskyttet mod vand, brand og indbrud. Udover dette sætter vi også præg i sikkerhed og kryptering, så jeres data er i godt behold.

support

Fri support

COMTALK leverer 24/7 telefon service, så du altid kan få hjælp og rådgivning af vores dygtige supportmedarbejdere. Vi besvarer mails og opkald hurtigt.