Wholesale

WHOLESALE

Har du lyst til at prøve kræfter med wholesale via COMTALK? I så fald tilbyder vi nu to løsninger, der kan hjælpe dig godt i gang. Nedenfor kan læse mere om de to løsninger, PARTNER og WHOLESALE.

THE PARTNER SOLUTION

Choosing the PARTNER model would mean that you would be communicating and selling COMTALK's existing products and solutions like you know them today. Every time you get a sale, this triggers a commission for you.

Gennem PARTNER-modellen kan du sælge alle vores forskellige løsninger, der blandt andet inkluderer mobilløsninger, SIP Trunks, hosted PBX og meget mere. I forbindelse med PARTNER-modellen, supplerer vi dig med alt det nødvendige materiale, ligesom vi også gerne bistår dig i eksempelvis møder, demonstrationer af produkter og lignende, således er du klædt godt på til at levere en skarp pitch for potentielle kunder.

Hvis du har lyst til at høre mere om en af vores to wholesale-løsninger, er du velkommen til at kontakte vores wholesale-konsulent, Erik Thoftgaard, på tlf. 81828392

THE WHOLESALE SOLUTION

Igennem vores WHOLESALE-model køber du numre og trafik igennem COMTALK, dog du får muligheden for selv at sammensætte produkter, løsninger og priser, ligesom du selv kan føre din egen markedsføring, fakturere selvstændigt og lignende.

For at få succes med denne model er det essentielt, at du i dag har en eksisterende kundedatabase, som du kan bygge videre på, ligesom du har et faktureringssystem, der er kompatibelt med CDR-filer. Hvis du ønsker hjælp til et sådant system, hjælper vi dig gerne.

Det fungerer således:

  • You choose your own prices, subscriptions etc
  • You handle the first line support
  • We handle the second line support
  • Du kommunikerer selv til dine kunder med eget logo og navn (breve, fakturaer, rykker m.v)

Mens du fokuserer på at få flere kunder, servicerer disse, fastsætter priser og optimerer salg, leverer vi følgende:

  • Numbers for IP telephony and mobile
  • Access to IP and mobile networks (we use Telenor and Telia's award-winning network)
  • Moving numbers from existing provider
  • SIM-card with your own logo