Telefon løsninger

COMTALK Erhvervstelefoni

Uanset om din virksomhed er en lille tandlægeklinik, en stor transportkoncern, en produktionsvirksomhed eller noget helt fjerde, så spiller telefon løsninger en vigtig rolle i virksomheden. Fælles for alle vores kunder er:

Jeres forretning er dybt afhængig af, at jeres telefon løsning fungerer optimalt så jeres kommunikation mellem kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere fungerer optimalt. Både telefonsamtalerne mellem to eller flere personer, men også de mange data, der sendes mellem lande og verdensdele.

I COMTALK ser vi det som vores fineste opgave at gøre denne kommunikation så effektiv og intelligent som mulig for vores kunder.


Telefoni i udvikling

erhvervstelefoni hosted pbx

I dag foregår flere og flere telefonsamtaler digitalt, altså som data over internettet. Uanset om du benytter en telefon løsninger med IP
telefoni eller mobil telefoni.

Det har mange fordele for brugerne:
Det er bedre end gammeldags telefonforbindelser og så giver det
mulighed for at integrere en masse funktionaliteter og fagsystemer i
virksomhedens telefonsystem, så det både giver den bedst mulige
kundebetjening og det mest effektive workflow i virksomheden.

Når man f.eks. kobler telefonsystemet sammen med kalender-systemer, CRM-systemer, økonomi-systemer eller journalsystemer.

IP- og mobiltelefoni er Comtalks speciale. Det er vores kernekompetence og dét hovedprodukt som vores øvrige produktpalet kobler sig på.

Kan vi hjælpe din virksomhed? Kontakt os for en uforpligtende snak omkring telefoni.

Læs mere om vores PBXCLOUD løsninger eller Mobiltelefoni fra COMTALK.