Fax2mail

FAX2MAIL

Det er efterhånden nogle år siden, at e-mailen for alvor overtog fax-systemet. Men telefaxen og den tilhørende maskine har stadigvæk sin gang på jord den dag i dag – blot i en mindre birolle.

DEN OPRINDELIGE FAX

Den oprindelig telefax, som i daglig tale blot omtales som fax, fungerer således, at man indscanner en tekstbesked, et billede eller andet, hvorefter denne data overføres via telefonnettet til modtagerens fax, hvor budskabet så printes ud. I sin tid var denne form for kommunikation revolutionerende, da alternativet på denne tid var postvæsenet, hvorfor faxen var markant tidsbesparende og tilmed billigere.

I dag anvendes faxen stort set ikke af privatpersoner, men der findes fortsat en række virksomheder, der enten aktivt bruger den eller blot anvender faxen til modtagelse af beskeder.

Hvis du har lyst til at høre mere om denne løsning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 69 90 69 00.

MODTAG FAX PÅ DIN MAIL

Da nogle (få) borgere og virksomheder i dag kommunikerer via fax, kan det for den enkelte virksomhed være en god idé at holde denne kommunikationsvej åben, således at man ikke mister potentielle kunder. Vi tilbyder derfor en prisvenlig løsning, der passer til den moderne virksomhed, der giver dig mulighed for at modtage indkommende fax-beskeder på virksomhedens e-mail. Det fungerer således, at modtagne fax-beskeder konverteres til en e-mail, der sendes til en valgfri e-mailadresse i virksomheden. Her er den originale fax-besked vedhæftet som en PDF.

HVORFOR VÆLGE FAX2MAIL?

Vores fax2mail-løsning gør, at du ikke behøver at holde øje med en fysisk faxmaskine. I stedet ryger faxbeskeden blot ind i virksomhedens øvrige indkommende beskeder via e-mail. Dertil kommer, at eftersom faxbeskeden nu ligger i en PDF-fil, kan denne nemt printes ud, gemmes på virksomhedens computere, servere eller tilhørende systemer; eksempelvis jeres CRM. Ligeledes giver den dig også mulighed for at tjekke faxbeskederne fra din computer, uanset hvor i verden du måtte befinde dig.