Hotel og restauration

Hotel og restauration

Hotel og restauration

Når der drives Hotel eller restauration har den valgte telefonløsning stor betydning for kundeoplevelsen samt enkeltheden for medarbejderne. Alle modtagne samtaler kan være afgørende for et salg og sætter starten for kundens samlede oplevelse i den videre behandling af deres henvendelse.

Med en Hosted Cloud PBX har vi forberedt et telefonsystem til Hotel og Restaurationsbranchen, der indeholder mange brugbare funktioner, målrettet til netop Hotel og restauration. Ønsker du at skabe sammenspil mellem forskellige software løsninger, så kan vi også være behjælpelige. Mange integrationer til hotel og restaurations software understøttes allerede, herudover tilbyder vi et åbent API, hvorfra data kan kommunikeres på tværs af telefoniplatformen til andre software.

Værelses telefon system

Få en komplet telefonløsning hvor værelses telefoner også kan administreres, ligesom de også kan begrænses til at kun at kunne ringe til et forudbestemt nummer, nummertype eller et 3. parameter som du selv er med til at bestemme.

Skal gæsterne afregnes for de opkald der foretages, kan disse data automatisk overføres til de fleste hotel systemer.

Analoge hotel telefoner? – ikke noget problem.

Et eksisterende analog telefonanlæg kan nemt omlægges til et digitalt IP-anlæg, også uden at blive omkostningstungt. Ofte er der mange penge at spare ved at omlægge, frem for at bibeholde driften af et analog telefonanlæg.

  • Opkaldshistorik med statistik modul
  • Vagt/nat telefon med kalender styring
  • Selvvalgt omstilling fra værelses telefoner
  • Kø funktion med ”ring tilbage” – service
  • Mobiltelefon integration
  • Tidsindstillet viderestilling til mobil

Hosted PBXCLOUD

Når du vælger en Hosted telefonløsning fra COMTALK, kan du trygt koncentrere dig om din kerneforretning, og overlade telefonien og driften heraf til os. Du ved nøjagtig hvad det koster hver måned, uden dyre overraskelser i form af service, vedligeholdelse, licenser osv.

Service og Support er også inkluderet i alle vores aftaler, har du eller din medarbejder brug for assistance, kan i altid kontakte os på mail, telefon, eller chat.

Når du har en Hosted løsning, kan den løbende altid skaleres til flere eller færre medarbejdere. Du har en fastpris hver måned, samt en bruger pris. Ingen ekstra omkostninger eller tillæg!

Ønsker du at have endnu større frihed med din telefonløsning, kan du kombinere den med jeres mobiltelefoner. Når du sammensætter et telefonsystem hos COMTALK, kan du lade mobiltelefonerne være en fast del af løsningen, og beholde alle de kendte funktioner fra IP telefonerne.