Integrationer

Integrationer


Spar tid med integrationer af telefonløsning til jeres branche software.

Har vi ikke allerede en passende integration? – Kontakt os for at undersøge muligheden for at få det.

  • Optimer arbejdsproces
  • Minimer manuelle fejl
  • Sammenkør data i ét CRM
  • Tidsbesparende
  • Forbedrer kundeoplevelsen
  • Integration via API

 

Sammensæt jeres eksisterende data systemer med en integration til jeres telefonsystem, og få bundet jeres vigtigste kommunikations værktøjer sammen. Det kan lette arbejdsgangen for den enkelte medarbejder og spare værdifuld tid.

COMTALK har et tilgængeligt API til vores PBXCLOUD, som gør det muligt at skræddersy en integration til andre 3. parts systemer. Dog findes der allerede aktive integrationer som er plug-n-play.

For uden at kunne lave integrationer igennem API, har vi allerede en række direkte integrationer som er klar til brug.

Integrationerne er nøje testet sammen med systemproducenten.


Integrations muligheder

Nedenfor vise et udvalg af direkte integrationer med COMTALK PBXCLOUD

integrationer adversus

integrationer adversus

Integration til Adversus

Adversus – Dialer & Callcenter

Callcenter software til indgående og udgående marketings- og salgsopgaver. Integrer f.eks. med COMTALKs FLATRATE produkt med fri tale til en fast månedlig pris.

integration Leaddesk

integration Leaddesk

Integration til LeadDesk

LeadDesk – Dialer & Callcenter

Web baseret callcenter software til udgående og indgående salg og marketings opgaver. Kan integreres med f.eks. FLATRATE telefoni fra COMTALK til en fast månedlig pris.


integration Liveagent

integration Liveagent

Integration til LiveAgent

LiveAgent – CRM & Helpdesk

CRM og Kundeservice system, med multi-channel funktioner med Facebook, livechat, web opkald m.f. Modtag f.eks. dine opkald igennem LiveAgent og få kundens oplysninger i syne automatisk.

integrationer xcally

integrationer xcally

Integration til Xcally

XCally Motion – Dialer & Callcenter

Multi channel Callcenter software til ud og indgående salgs- og marketingsopgaver, som samler alle kommunikationskanaler i ét system.


Techotel picasso

Techotel picasso

Techotel picasso

Techotel Picasso – Hotel & Booking

Bookingsystem til hotel og restaurations -branchen. Send kommandoer direkte fra telefonen ind til Techotel Picasso. Klargør, sluk/tænd strøm eller varme med et system opkald.

PhonePilot

PhonePilot – Dialer & Marketing

Automatisk web dialer software til marketingsopgaver. Optimeret til at bruge minimal antal “klik” pr. opkald. Integration direkte til COMTALKs PBXCLOUD.


Zoiper VoIP Softphone

Zoiper – Softphone

Softphone som findes gratis eller som betalings udgave. Brug din IP-telefon på PC, MAC eller mobilenheder. Opsæt nemt din PBXCLOUD bruger i Zoiper. Mulighed for presence status m.m.

Counterpath Bria & X-lite

Counterpath Bria/X-lite – Softphone

Softphone software, som findes som betalings eller gratis version, til PC, Mac, eller mobil enheder. Opsæt let din PBXCLOUD bruger på Counterpath bria eller X-lite

zoho crm

zoho crm

Integrer voice med Zoho og PBXCLOUD

Zoho CRM – CRM System

Som enhver virksomhed er du afhængig af indgående og udgående opkald for at kommunikere med dine kunder, men når din serviceafdeling og salgsafdeling er adskilt, kan du ikke se den løbende kommunikationsstrøm mellem serviceafdelingen og slutkunden. Derfor kan du med fordel integrere Zoho Voice og PBXCLOUD med dit CRM, så du kan holde styr på, hvem dine kollegaer har talt med, og hvornår. – alt bliver logget helt automatisk