Mobil Bredbånd

Mobilbredbånd til erhvervstelefoni

Mobilbredbånd til erhvervstelefoni


Med mobilt bredbånd kan du få lynhurtigt internet – uanset hvor du befinder dig. Er du meget på farten, kan du nemt tilgå internettet med dit mobilbredbånd.

Kom nemt i gang

Indsæt dit COMTALK mobilbredbånd simkort direkte i din enhed eller i en USB dongle. Således er du online via det lynhurtige 3G og 4G LTE netværk.

Opnå hastigheder på optil 80 Mbit/s når du forbinder til et af Danmarks hurtigste data netværk!

Hvad skal jeg vælge?

Du skal naturligvis vælge en mobilbredbånd pakke, som indeholder ca. den mængde mobil data, som du har behov for. Det kan være en fordel, at holde løbende øje med, om du har den rigtige pakke. Det kan være en fordel at vælge en lidt større pakke, så du ikke risikere at løbe tør for data midt på måneden.

Arbejder du med større filer, eller streamer meget film og TV, bruger man ofte meget data – derfor anbefales det, at vælge en af de helt store data pakker.

 

HUSK: du kan altid op eller nedgrader din mobilpakke, uden gebyr. Ændringen sker samme dag du foretager skiftet.

Nedenfor kan du se hvilke mobilpakker vi kan tilbyde netop dig. Alle pakker indeholder fuld adgang til 3G og 4G netværk indenfor Danmark og i udlandet.

 

PLAN - PRICE

Description

7 GB

DATA: 7 GB
heraf EU: 4 GB

SMS: 0,20 DKK/stk.

89,-

DKK/MD

15 GB

DATA: 15 GB
heraf EU: 5 GB

SMS: 0,20 DKK/stk.

119,-

DKK/MD

30 GB

DATA: 30 GB
heraf EU: 6 GB

SMS: 0,20 DKK/stk.

159,-

DKK/MD

100 GB

DATA: 100 GB
heraf EU: 11 GB

SMS: 0,20 DKK/stk.

299,-

DKK/MD

200 GB

DATA: 200 GB
heraf EU: 11 GB

SMS: 0,20 DKK/stk.

399,-

DKK/MD

Skal du have dit mobile bredbånd med til udlandet? Så find priserne for roaming data her. Har du opbrugt dine inkluderede data, vil vi automatisk lukke for data. For at få åbent op for data igen, skal du kontakte os. Sker det mens du er i udlandet, vil du modtage varslinger omkring dette i god tid.

Kunne du ikke finde det mobilbredbånd du søgte? Kontakt os gerne og vi undersøger om vi kan sammensætte en mobilbredbåndspakke, der passer netop til dine behov.

Vil du kombinere din mobilpakke med et mobilbredbånd, så kan vi allerede nu tilbyde en række mobilpakker med fast inkluderet data – alt efter dit behov. Læs mere om vores mobilpakker med høje data pakker her.