Skype for Business

Skype for Business og Office 365 – én samlet løsning i skyen

Skype for Business (SFB) er en samlet kommunikationsplatform, hvor du kan samle mail, chat og videokonferencer i én samlet løsning. Med SFB kan du få et overblik over, hvem der er tilgængelig/ledig i jeres virksomhed.

Ligeledes kan det integreres med vores PBXCLOUD, som åbner op for mulighed for velkomstbeskeder, åbningstider og mere.

Ved brug af Skype for Business, kan du foretage videoopkald med kollegaer, forretningspartner m.m.

Med Skype for Business kan du oprette forbindelse med kollegaer eller forretningspartnere i din virksomhed eller hele verden.

– Start samtaler via chat, tale eller videoopkald.
– Se tilgængelighed på dine kontakter (møde, optaget m.m.)
– Skærmdeling under møder.


Du kan med fordel også benytte Skype for Business i Office-programmer til at chatte, ringe eller deltage i møder med ét enkelt klik.
Telefonsystemet i Office 365 giver dig funktioner som: omstilling, venteposition, træk opkald, indbygget telefonsvarer med Exchange-integration og indbygget kryptering, for at holde sikkerheden i højeste klasse.


Sammensæt din SFB løsning med PBX CLOUD

Du kan med fordel sammensætte din Skype For Business løsning sammen med vores PBX CLOUD, for at åbne op for funktioner som:

– Velkomstbesked
– Brugerdefineret åbningstider
– Kø grupper

Og en lang række funktioner mere.

Med en PBX CLOUD løsning får du et virtuelt omstillingsanlæg, som altid er opdateret med de nyeste funktioner. Vi sørger for at samle alle dine virksomhedstelefoner og mobiltelefoner i én komplet løsning.

Tryk her for at læse mere om vores PBXCLOUD og dens funktioner samt muligheder.