SMS Gateway

SMS Gateway

SMS Gateway mobil

En af de mest effektive måder at kommunikere på er SMS. Brugeren får din meddelelse med det samme, og kan reagere på din besked med det samme. Få vigtige beskeder ud til de rette personer på et bestemt tidspunkt, eller send den afsted med det samme.

Med en SMS gateway kan du planlægge udsendelsen af smser, og gøre dem personlige ved at flette data fra dit adressekartotek ind i beskeden, dermed opnår du større troværdighed som virksomhed eller brand for dit produkt.

Du kan også udsende smser direkte fra vores PBXCLOUD platform.


  • Ingen oprettelses pris
  • DK SMS: 15 øre/stk.
  • SMS til +200 forskellige lande
  • Egen SMS Portal
  • Integration via API
  • Statistik modul
  • Faktura eller optankning
  • Online upload af kartotek
  • SMS skabeloner

SMS Gateway Portal

Det er gjort ganske enkelt at udsende SMS’er fra COMTALKs SMS gateway. Når du først er oprettet som bruger, kan du nemt opsætte SMS’er og indlæse modtager profiler via det online web interface.

Når du opsætter smser kan du selv bestemme om de skal udsendes øjeblikkeligt, eller planlægge et tidspunkt for udsendelsen, hvor det er mest passende for dig som afsender eller bekvemt for modtageren.

Gør dine beskeder personlige, ved at indsætte modtagerens fornavn, efternavn, adresse, eller en anden oplysning som du har indlæst på dine kontaktpersoner, så fremstår beskeden mere troværdig og personlig for modtageren.

SMS gateway analyse2

Statistik Analyse

Hold løbende statistik over de udsendte smser, f.eks. med leveringsrapporter, samt det økonomiske budget. Statistikken vil løbende blive opdateret som dine smser bliver udsendt, ligesom dine omkostninger vises.

SMS analyse
SMS Gateway API

API Integration

Få en komplet API integration til udsendelse af smser fra det eksisterende system. Vi tilbyder et fuldt funktionelt API der gør det muligt at sende smser fra andre programmer.

API2

Igennem API’et kan der udsendes en eller flere sms’er på en gang, samt administrere dit adressekartotek som opdatering, tilføje nye data til kontaktpersoner eller oprette nye målgrupper.

SMS gateway price

SMS Priser

Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig, ved at tilbyde en SMS gateway med overskuelige sms priser til alle destinationer. Herudover tilbyder vi gratis oprettelse, så du kun betaler for de SMSer du sender – intet andet. Nedenfor kan du se et udpluk af sms priser til de mest brugte destinationer.

Destination Pris
Danmark Mobil 0,15 DKK/stk.
Tyskland Mobil 0,52 DKK/stk.
Sverige Mobil 0,52 DKK/stk.
Norge Mobil 0,52 DKK/stk.
Polen Mobil 0,17 DKK/stk.

vejledende priser, for gældende priser kontakt da venligst kundeservice. alle priser er ex moms.