HOSTED PBX – CLOUD PBX

COMTALK PBXCLOUD innovativ PBX erhvervsløsning

Hosted PBX / PBXCLOUD

Hvorfor gøre IP-telefoni besværligt, når det kan gøres ganske simpelt. Vi har hos COMTALK udviklet et telefonsystem der på overfladen er let tilgængelig med alle de basale funktioner lige ved hånden – let at gå til.

For at gøre det hele endnu nemmere for dig, har vi placeret det hele i vores PBXCLOUD – du kan med andre ord slappe helt af, og lade os stå for driften og sikkerheden – Vi lever naturligvis op til de strengeste krav på området!


Med PBXCLOUD gør du det hele lidt lettere for dig selv, foruden bekymringerne omkring driften, har du også altid adgang til dit telefonsystem, dette er uanset hvor i verden nu måtte befinde dig. Du kan med dit personlige login se, ændre og oprette ringegrupper, menuer, feriebeskeder osv. Alle handlinger har øjeblikkelig virkning på dit telefonsystem.

Mobil og IP-telefoni

Få samlet alt din telefoni i et samlet system med en PBXCLOUD fra COMTALK, uanset hvor mange telefonnumre, FAX numre, IP-telefoner og mobiltelefoner i har, kan det hele sættes sammen i samme system, og få alle funktionerne fra en IP-telefon direkte på mobiltelefonen. Har du en virksomhed med flere hovednumre eller kø-grupper, kan du nemt logge ud og ind af den enkelte gruppe direkte på mobiltelefonen. Ligesom at det også er muligt at sætte automatiske åbningstider ind, kan man også åbne og lukke for telefonerne med en enkelte kommando direkte fra mobil eller IP-telefonen.


Service og Support inkluderet

Vi hjælper dig naturligvis godt fra start, og opsætter din PBXCLOUD i tæt samarbejde med dig. Skulle der efterfølgende være løbende ændringer, kan du altid kontakte vores kundesupport for at lavet disse – dette er naturligvis også inkluderet. Ændringerne fortages som oftest imens du stadig er i røret med os.

Funktioner

Når du vælger en PBXCLOUD løsning, får du automatisk den fulde funktions pakke fra starten, der er ingen skjulte gebyrer eller opgraderingspris for at få adgang til nogle funktioner frem for andre. Selvom du ikke ved første øjekast kan se en funktion du måske mangler, kan det være vi kan hjælpe dig med dette. Vi er altid åbne for nye muligheder og lytter altid til vores kunder behov.