Telefoni fra COMTALK

Comtalks CLOUD TELEFONI er win-win for dine kunder og din virksomhed

Uanset om din virksomhed er en lille tandlægeklinik, en stor transportkoncern, en produktionsvirksomhed eller noget helt fjerde, så har alle vores kunder ét til fælles:

Jeres forretning er dybt afhængig af, at kommunikationen mellem kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere fungerer optimalt. Både telefonsamtalerne mellem to eller flere personer, men også de mange data, der sendes mellem lande og verdensdele.

I COMTALK ser vi det som vores fineste opgave at gøre den kommunikation så effektiv og intelligent som mulig for vores kunder.

CLOUD PBX– vores speciale

I dag foregår flere og flere telefonsamtaler digitalt, altså som data over internettet. Uanset om du benytter IP telefoni eller mobil telefoni.
Det har mange fordele for brugerne:

Det er bedre end gammeldags telefonforbindelser og så giver det mulighed for at integrere en masse funktionaliteter og fagsystemer i virksomhedens telefonsystem, så det både giver den bedst mulige kundebetjening og det mest effektive workflow i virksomheden.

For eksempel når man kobler telefonsystemet sammen med kalender-systemer, CRM-systemer, økonomi-system eller journalsystemer.

IP- og mobiltelefoni er Comtalks speciale. Det er vores kernekompetence og dét hovedprodukt som vores øvrige produktpalet kobler sig på.

Kan vi hjælpe din virksomhed? Kontakt os for en uforpligtende snak omkring telefoni.

Læs mere om vores Hosted PBX løsninger eller Mobiltelefoni fra COMTALK.

Ring til os på

69 90 69 00