JABRA Engage 75 mono

JABRA Engage 75 mono

DKK 2.499,00

Jabra Engage 75 giver dig en arbejdsdag fyldt med goder. Headsettet er både bekvemt og med smarte indstillinger, som gør det nemt for dig at fokusere og være hvor du har brug for, mens du er i igangværende opkald. Du behøver hellere ikke at bekymre dig for de pludselige lydstigninger du oplever til dagligt – Jabra Engage 75 mono headsettet har løsningen til dig.
For at få en nemmere og smartere opkaldshåndtering, er dette headset det rette valg for dig og dine medarbejdere.

 • Trådløs DECT teknologi
 • Taletid optil 13 timer
 • Rækkevide: optil 150 meter
 • Indbygget BUSY light
 • Tilslutninger: 2 stk USB, RJ-9 til håndsæt, RJ-9 til bordtelefon, RJ-45 til AUX
 • Bluetooth: Ja, i basen (V. 5,0, parring af 2 enheder)

Produktet indeholder: Headset inkl. polstring, base, strømforsyning, USB kabel, Bordtelefonkabel og vejledning.

Varekategori:

Beskrivelse

Er Jabra Engage 75 Mono det rette headset for mig?

Det kan være svært at finde ud af hvilket headset man skal have, specielt når man skal finde den rette kombination af pris og kvalitet. Der skal tænkes på hvilket arbejdsmiljø man er i. Er der meget baggrundsstøj? Snakker man mange timer om dagen? Går man meget rundt på kontoret og har brug for en god trådløs rækkevidde? Der er en hel del at tænke på, for at sikre sig at man kan optimere de arbejdsforhold man har. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig med at vælge det rette headset til dig og din arbejdsplads.

Der skal du vælge Jabra Engage 75 Mono

Jabra Engage 75 Mono giver dig en helt fantastisk DECT-rækkevidde på op til 150 meter. Ydermere, giver det dig et bedre fokus i det daglige åbne kontorlandskab, som kan bringe sine udfordringer med baggrund støj og mangel på ”forstyr-ikke” skilte, når man arbejder ved computeren, eller er i et igangværende opkald.

Med det bekvemme, trådløse Jabra Engage headset får du en krystalklar lyd i opkald, som du har haft brug for. Du har mulighed for at indstille lydstyrken til at være brugerdefineret. Ved at gøre lydniveauet brugerdefineret holder du lydniveauet på samtlige opkald på samme niveau hele dagen. Headsettet er inkluderet PeakStopTM som fjerner de pludselige lydstigninger du normalt kan komme ud for.

 • Mono headset
 • Rækkevidde op til 150 meter
 • Busylight
 • Støjreducerende for baggrund støj
 • Kan tilsluttes 5 enheder (2 aktive Bluetooth enheder)

Det er muligt at tilslutte Jabra Engage 75 mono headsettet til 5 enheder og gør du bliver mere tilgængelig for opkald. Hvis du får brug for at sætte dig på mute under et igangværende opkald, har du også mulighed for at trykke på mute/unmute knappen som sidder på mikrofonen.

Der er et integreret busylight, i Jabra Engage 75 mono headset, som automatisk indikerer med et rødt lys, når du er i et igangværende opkald. Det giver andre mulighed for at kunne se, når du er i en samtale, og derfor ikke vil forstyrres. Det røde busylight aktiveres automatisk under et kald og kan også manuelt aktiveres af brugeren. Tryk helt enkelt på knapperne Lydstyrke op og Lydstyrke ned samtidigt.

Du har en hel dags taletid med 13 timer og et batteri som lader op på bare 90 minutter.

Headsettet kan med fordel sættes i basen, når den ikke er i brug, og vil automatisk oplade.

Mere om dette headset kan læses på producentens egen hjemmeside her.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 30 × 20 × 15 cm