Jabra PRO 920 Duo

Jabra PRO 920 Duo

DKK 1.499,00

Det velkendte headset fra Jabra, som har vist sig at blive en klassiker inden for professionelle headset til arbejdsbrug.

Jabra PRO 920 duo er meget let at anvende sammen med din IP-Telefon og kan opsættes i løbet at meget kort tid.

Dette headset har en meget klar lyd, og er meget behageligt at bære på hovedet med den medfølgende bøjle.

 • Duo (til 2 ører)
 • RJ11 tilslutning (bord telefon)
 • Rækkevide optil 120m
 • Støjreducerende for baggrund støj.
Varekategori:

Beskrivelse

Er Jabra PRO 920 Duo det rette headset for mig?

Det kan være svært at finde ud af hvilket headset man skal have, specielt når man skal finde den rette kombination af pris og kvalitet. Der skal tænkes på hvilket arbejdsmiljø man er i. Er der meget baggrundsstøj? Snakker man mange timer om dagen? Går man meget rundt på kontoret og har brug for en god trådløs rækkevidde? Der er en hel del at tænke på, for at sikre sig at man kan optimere de arbejdsforhold man har. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig med at vælge det rette headset til dig og din arbejdsplads.

Derfor skal du vælge Jabra PRO 920 Duo

Jabra PRO 920 er et populært headset, som sætter en ny standard for headset indenfor kontor miljøer. Det er let og meget behageligt at have på hovedet, også i længere tid. Har du derfor mange samtaler også af længere varighed, er det utrolig vigtig at have et bekvemt headset. Jabra PRO 920 rækker længere end de fleste andre headset på markedet, og dækker derfor optil 120 m. fra basen, ligesom at batteri tiden er forbedret markant.

Brug Jabra PRO sammen med Yealink T48s, Yealink T46s, Yealink T42s, eller en hvilken som helst anden telefon. Dette headset kommer med RJ11 indgang, hvilket gør den brugbar sammen med næsten alle telefoner på markedet, analog eller digitale IP-telefoner.

Foretag og besvar opkald direkte med et klik på headsettet, når du benytter en EHS elektronisk rørløfter. Du får maksimal bevægelighed, uden at skulle tilbage til telefonen for at besvare et indgående opkald.

Jabra PRO 920 -serien

Jabra PRO 900 findes i forskellige varianter;

 • Jabra PRO 920 mono/Duo
  Telefon tilslutning (RJ11) – findes med én eller 2 højtalerpuder.
 • Jabra PRO 925 mono/Duo
  Telefon tilslutning (RJ11) og Bluetooth – findes med én eller 2 højtalerpuder
 • Jabra PRO 930 mono/Duo
  PC tilslutning (USB) – findes med én eller 2 højtalerpuder
 • Jabra PRO 935 mono/Duo
  PC tilslutning (USB) og Bluetooth – findes med én eller 2 højtalerpuder

Levetid til en hel arbejdsdag. Når du vælger at bruge et Jabra PRO 900 Headset, er du garanteret lang batterilevetid. fortag samtaler i optil 8 timer på én opladning. Når du ikke bruger headsettet har batteriet en standby levetid på ca. 12 timer.

Du kan med fordel sætte headsettet i base enheden, som også fungerer som oplader for det trådløse headset. Med indikatorer på forsiden, kan du altid se om det er tilstrækkelig strøm på, eller en opladning snart er krævet.

Find mere information omkring Jabra PRO 920 duo direkte på Jabras egen hjemmeside, herunder vejledninger, opdateringer osv.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 30 × 20 × 15 cm