Wholesale

WHOLESALE

Har du lyst til at prøve kræfter med wholesale via COMTALK? I så fald tilbyder vi nu to løsninger, der kan hjælpe dig godt i gang. Du kan læse mere om de to løsninger, PARTNER og WHOLESALE, nedenunder her.

PARTNER-MODELLEN

Hvis du vælger PARTNER-modellen, betyder det, at du formidler og sælger COMTALKs eksisterende produkter og løsninger, som du kender dem i dag. Hver gang du får et salg igennem, udløser dette en provision til dig.

Gennem PARTNER-modellen kan du sælge alle vores forskellige løsninger, der blandt andet inkluderer mobilløsninger, SIP Trunks, hosted PBX og meget mere til. I forbindelse med PARTNER-modellen supplerer vi dig med alt det nødvendige materiale, ligesom vi også gerne bistår dig i eksempelvis møder, demonstrationer af produkter og lignende, sådan du er klædt godt på til at levere en skarp pitch for potentielle kunder.

Hvis du har lyst til at høre mere om en af vores to wholesale-løsninger, er du velkommen til at kontakte vores wholesale-konsulent, Erik Thoftgaard, på tlf. 81828392

WHOLESALE-MODELLEN

Igennem vores WHOLESALE-model køber du numre og trafik igennem COMTALK, men du får mulighed for selv at sammensætte produkter, løsninger og priser, ligesom du selv kan føre din egen markedsføring, fakturere selvstændigt og lignende.

For at få succes med denne model er det essentielt, at du i dag har en eksisterende kundedatabase, du kan bygge videre på, ligesom du har et faktureringssystem, der er kompatibelt med CDR-filer. Hvis du ønsker hjælp til et sådant system, hjælper vi dig hellere end gerne.

Det fungerer derfor sådan, at:

  • Du opsætter selv priser, abonnementer m.v.
  • Du håndterer 1st line kundeservice
  • Vi håndterer 2nd line kundeservice
  • Du kommunikerer selv til dine kunder med eget logo og navn (breve, fakturaer, rykker m.v

Mens du fokuserer på at hive kunder ind i folden, servicerer disse, fastsætter priser og optimerer salg, leverer vi:

  • Numre til IP og mobil
  • Adgang til IP og mobilnaetværk (vi anvender Telenor og Telias prisvindende netværk)Adgang til IP og mobilnetværk (vi anvender Telenor og Telias prisvindende netværk)
  • Porteringer
  • SIM-kort med dit eget logo